Wieringer vissers komen vrijdag 20 maart aan het woord tijdens de uitzending van het tv-programma De Wilde Keuken.
In de extra lange aflevering duikt Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Er komt een Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden, toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
E n het had niet gehoeven. In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
De Zee Verse Vismarkt in Den Oever heeft voor zaterdag 21 maartk vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding.
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
De Zee Verse Vismarkt in Visafslag Hollanfd Noorden op de Havenkade in Den Oever, is elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Info:
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl
Beste Wonderlijk Wieringen,
Vrijdagavond is er weer een aflevering van De Wilde Keuken. In de extra lange aflevering duikt
Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets
rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden,
toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als
een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week hebben we vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
U kunt de kibbeling bestellen in onze webshop.
We zijn ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt.
Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter.
Volg ons om helemaal op de hoogte te blijven!
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl
Beste Wonderlijk Wieringen,
Vrijdagavond is er weer een aflevering van De Wilde Keuken. In de extra lange aflevering duikt
Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets
rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden,
toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als
een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week hebben we vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
U kunt de kibbeling bestellen in onze webshop.
We zijn ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt.
Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter.
Volg ons om helemaal op de hoogte te blijven!
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl
Beste Wonderlijk Wieringen,
Vrijdagavond is er weer een aflevering van De Wilde Keuken. In de extra lange aflevering duikt
Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets
rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden,
toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als
een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week hebben we vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
U kunt de kibbeling bestellen in onze webshop.
We zijn ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt.
Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter.
Volg ons om helemaal op de hoogte te blijven!
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl
Beste Wonderlijk Wieringen,
Vrijdagavond is er weer een aflevering van De Wilde Keuken. In de extra lange aflevering duikt
Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets
rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden,
toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als
een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week hebben we vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
U kunt de kibbeling bestellen in onze webshop.
We zijn ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt.
Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter.
Volg ons om helemaal op de hoogte te blijven!
Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl
In de aflevering van De Wilde Keuken van komende vrijdag 20 maart, zijn Wieringer vissers te zien. In de extra lange aflevering duikt
Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Gast in de Wilde Keukenkeet. Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets
rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden,
toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als
een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op.
Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week, zaterdag 21 maart, heeft de Zee Verse Vismarkt in Den oever vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
We zijn ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt.
Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter.
Volg ons om helemaal op de hoogte te blijven!
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl